Kopzorgen

Kopzorgen Muziektheater

Kopzorgen Muziektheater is in 2013 opgericht door Gwen als kortlopende muziektheatercursus bij SCHUNCK Muziek & Dans. Na drie jaren vanuit Schunck te hebben gespeeld, is Kopzorgen in 2017 op eigen benen gegaan met haar vierde voorstelling getiteld ‘Kopzorgen op eigen benen’.

Iedere voorstelling wordt voor de spelers “op het lijf geschreven”. Na zes jaar samen spelen en zingen, is er een vertrouwensband ontstaan tussen de spelers onderling en Gwen. Naast hun krachten te laten zien, durven de spelers het ook aan op nieuwe dingen te ontdekken en uit te proberen. Hierdoor kan er ieder seizoen een nieuwe show op de planken staan.

De voorstellingen van Kopzorgen staan ondertussen bekend om het prachtige (meerstemmige) gezang en het sterk spel met een lach en een traan. 

Naast de jaarlijkse voorstellingen is Kopzorgen Muziektheater in diverse vormen (alleen zang of met een deel van een voorstelling) te horen en zien op evenementen.
Heeft u interesse in een boeking? Neem contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden.


Ook zijn we te volgen op Facebook en Instagram @kopzorgenmuziektheater . 

Spel: Martijn Arts, Eargy Florentina, Carlie Gerritsen, Daan Hogevonder, Francy Van den Hof-Mannens, Mieke Van den Hof
Piano: Kay Maes

Synopsis

Kunstenares Camille veilt een van haar schilderijen voor het goede doel. Voor deze bijzondere gelegenheid hebben zij en haar man Arnaud hun inmiddels invloedrijke vrienden van vroeger uitgenodigd. Het weerzien is als vanouds. Maar komt wijsheid eigenlijk wel met de jaren?
Spel: Carlie Gerritsen, Daan Hogevonder, Francy Mannens, Dominique Pellaers, Brian Peters, Lisanne Streukens, Mieke Van den Hof, Jeanine Vriesema
Piano: Kay Maes

synopsis

Theaterproducent Simon de Graaff besluit voor het eerst een musical op de planken te zetten: Cats.
Hij haalt alles uit de kast om van de productie een succes te maken.
Helaas is dat makkelijker gezegd dan gedaan… Cast en crew zetten alle zeilen bij om de voorstelling toch ten tonele te brengen.

Spel: Carlie Gerritsen, Daan Hogevonder, Francy Mannens, Brian Peters, Mieke Van den Hof, Jeanine Vriesema
Piano: Kay Maes

Synopsis

KOPZORGEN kampt is de lustrumvoorstelling van muziektheatergroep KOPZORGEN en gaat over zes jongeren die net komen kijken op de arbeidsmarkt. Ze komen elkaar tegen tijdens een vakantie op Ibiza. Onder het genot van zon en alcohol worden de oppervlakkige contacten ineens dieper dan verwacht.Spel: Joep Bastings, Carlie Gerritsen, Daan Hogevonder, Francy Mannens, Dominique Pellaers, Brian Peters, Lisanne Streukens, Mieke Van den Hof,
Jeanine Vriesema
Piano: Arno Dieteren

synopsis

Negen mensen worstelen met de liefde… Wat is ware liefde? Bestaat die wel? Komt ze vanzelf op je pad?In prachtige nummers en met een flinke dosis humor gaan we op het eiland Vlieland op zoek naar de antwoorden.

Spel: Carlie Gerritsen, Daan Hogevonder, Francy Mannens, Dominique Pellaers, Brian Peters, Mieke Van den Hof, Jeanine Vriesema
Piano: Kay Maes

Synopsis

Sanne, Jeroen en Inge van Groenewegen krijgen bericht dat hun vader overleden is. Ze haasten zich met hun partners naar het huis van hun vader waar ze kennismaken met Abigail. Zij blijkt niet de begrafenisondernemer, maar de vriendin van hun vader te zijn.
In deze voorstelling schuwt Kopzorgen zware onderwerpen niet, maar brengt deze op een luchtige manier: met een lach en een traan.

Spel: Joep Bastings, Carlie Gerritsen, Daan Hogevonder, Francy Mannens, Dominique Pellaers, Brian Peters, Lisanne Streukens, Mieke Van den Hof,
Jeanine Vriesema
Piano: Servaas van Zijl

Synopsis

Psychologe Vivianne Bettelheim stelt als proef een groep van acht personen met verschillende psychische problemen samen. Hoe reageren deze totaal verschillende karakters op elkaar?


Wat een groot talent op zo’n klein podium!
Chapeau!

Bezoeker Kopzorgen


Contact met Kopzorgen?