Anderen over Gwen

“Bevlogen, betrokken, ambitieus, direct, motiverend, resultaatgericht, geduldig, inspirerend en een doorzetter.”
– Ellian, collega bij het Stella Maris Cabaret en moeder van leerling Zara –

“Een regisseuse die gaat voor het allerbeste eindproduct, zonder de belangen / gevoelens van anderen aan de kant te schuiven. Iemand die creatief is, andere mensen mee laat denken en alle energie van zowel haarzelf als haar spelers vraagt. Altijd spontaan en gepassioneerd over haar vakgebied en dat straalt ze ook telkens uit. Voor acteurs een genot om me te werken.”
– Thomas, oud-acteur en nu collega bij het Stella Maris Cabaret –

“Ik ben heel blij met Gwen als docent.
Toen ik op zoek was naar een koor, en zo voor een proefles bij het popkoor Incomplete terecht kwam, was de keuze snel gemaakt.
Gwens passie voor zingen en muziek werkt enorm aanstekelijk.
Ik heb bewondering voor haar vermogen om te multi-tasken tijdens onze repetitie, haar mooie arrangementen en haar professionaliteit.
En dat ze, hoewel ze zelf heel snel is, geduld met ons heeft.
Ondanks het feit dat ik geen geweldige zangeres ben geeft Gwen me het vertrouwen “mijn stem te laten horen”.
Mede door de manier waarop Gwen leiding geeft brengt de dinsdagavond mij ontspanning, genieten en heel veel plezier!”
– Karin, lid Popkoor Incomplete”

“Zingen bij Gwen is learning by doing.
Theorie, zangtechniek en interpretatie komen als vanzelf aan bod, terwijl je jouw zelfgekozen favoriete nummers zingt!
Plezier gegarandeerd en ik sta er soms zelf van te kijken hoe ik haast ongemerkt vooruit ga.
De methode Complete Vocal Technique helpt mij om me bewust te zijn van hoe ik zing, en wat ik anders zou kunnen doen om meer uit mijn stem te halen.
Een introductiecursus hierin door Gwen is absoluut een aanrader: de theorie wordt op een praktische manier uitgelegd en door gelijk te doen ervaar je meteen zelf de verschillende stemfuncties en effecten.”
– Brian, solo-zangleerling, lid Kopzorgen & Popkoor Incomplete –

“Gwen is zeer gedreven, enthousiast. Origineel en creatief. Ze is motiverend en stimulerend, haalt het beste uit mensen en laat ze groeien. Ze is ook duidelijk en geeft grenzen aan, op een goede manier. Ik vind dat ze enorm is gegroeid de afgelopen jaren en kan haar alleen maar complimenteren daarmee. Verbeterpunten zullen er altijd zijn, ik zie ze echter niet zo direct.”
– Jacques, collega Stella Maris Cabaret –

“Gwen is een van de meest gepassioneerde mensen die ik ken. In elke tekst die ze schrijft en scene die ze regisseert, zit dan ook alle moeite, liefde en passie verwerkt. Dankzij Gwen heb ik vier jaar mogen acteren in het Stella Maris Cabaret en ook de laatste twee jaar mogen zingen. Ze heeft mij ook ontdekt als pianobegeleider voor de geweldige groep Kopzorgen.”
– Kay, acteur Stella Maris Cabaret & pianist Kopzorgen –

“Ik heb nu een paar jaar les bij Gwen.
In die paar jaar heeft Gwen mij veel vertrouwen gegeven om te durven zingen voor publiek, mede door het continu schaven aan mijn techniek en verleggen van grenzen denk ik dat ik een betere zanger ben geworden. De wekelijkse zangles en kooravond zijn mijn muzikale hoogtepuntjes van de week die ik voor geen goud wil missen. Ik hoop nog vele jaren met zoveel plezier te mogen zingen.”
– Danny, solo-zangleerling & lid Popkoor Incomplete –

“Al jaren heb ik les van Gwen; eerst enkel de zanglessen bij musicalles, later ben ik privé zanglessen gaan nemen en sinds ongeveer een jaar zit ik ook bij het popkoor dat Gwen begeleidt.
Gwen is heel getalenteerd en professioneel. Ik voel me snel op mijn gemak bij haar en durf daardoor steeds meer.
Haar grootste gave vind ik echter dat ze altijd op zoek gaat naar een manier waarop ìk het snap, waarop ìk het voel, waarop ìk het beste resultaat verkrijg. Het is niet één standaard manier waarop ze je mooi en technisch goed laat zingen, zij gaat op zoek naar de manier die voor mij het beste werkt. “Probeer het eens zo! Voel je verschil? Nee? Dan probeer je eens voor te stellen dat…” etc. Heeft Gwen 2 leerlingen, dan heeft ze 2 leerwegen; maar heeft Gwen 800 leerlingen, dan heeft ze ook 800 leerwegen!!
Zij krijgt je zo ver dat je je stem durft te laten horen.”
– Esther, solo-zangleerling, lid van ’12 vrouwen spelen’ & lid popkoor Incomplete –

“Al een aantal jaren word ik op het gebied van zang en spel gecoacht door Gwen. Ook werk ik met haar samen bij het Stella Maris Cabaret, waarvoor zij de eindregie heeft. Ik heb ontzettend veel bewondering voor Gwen. Dan heb ik het bijvoorbeeld over haar steeds weer vernieuwende creatieve ideeën, haar enthousiasme en doorzettingsvermogen.
Ze heeft een fantastische stem en beheerst de Complete Vocal Technique goed. Deze techniek weet ze duidelijk en zeer inspirerend over te brengen op haar leerlingen. Tijdens de zanglessen maakt ze mij bewust van mijn eigen stem en hoort ze snel wat ik fout doe. Doordat ze de verschillende technieken op een eenvoudige manier uit weet te leggen, merk je dat je snel nieuwe dingen leert. Ik heb ontdekt waar mijn kracht ligt, maar treedt bij Gwen ook regelmatig buiten mijn comfortzone en dat voelt goed. Zingen bij Gwen is een feest! ik zou het iedereen aanraden!”
– Mieke, solo-zangleerling en lid Kopzorgen –